Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

OFERUJĘ gotową stronę WWW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym dzisiaj zaoferować stronę WWW pod prywatny serwer metina. Była ona przygotowywana pod serwer, który niestety nigdy nie wystartował.

Twórcy strony są jej jedynymi posiadaczami i planujemy ją zaoferować tylko jednej osobie, więc jest pewność, że nikt inny nie będzie miał takiej strony!

Do stronki dodam fabułę mojego autorstwa, która łączy motyw Husarii z Metinem. Dodatkowo mogę też przepisać domenę wykupioną pod stronkę na nabywcę :)

Jesteśmy gotowi wprowadzić zmiany na życzenie.

Na głównej stronie oprócz miejsca na trailer pod nim są belki z aktualnościami, rozwijane po najechaniu na dany temat :)

Wygląd cieszy oko, a cała strona przygotowana jest z myślą o wygodzie użytkownika ;)

Podaje adres:

www.husariamt2.pl

Po więcej informacji zapraszam na PW do mnie :)

Pozdrawiam

Kobi55

Sygna.jpg
Opublikowano

Hm, skąd ja znam te menu po lewej.... :>
A, już wiem :)

http://www.mpcforum.pl/topic/977670-psd-kompletny-szablon-strony-patcher-by-wredna/

Ten cały MuSZAk, który Ci ją robił pewnie zlepił kilka darmowych grafik w jedną całość...

PS. Tak, jak jest napisane w moim temacie.

Uwaga

Nie zezwalam na jego publikowanie na innych forach, czy też sprzedawanie. Dotyczy to również udostępniania zakodowanej wersji bez mojej ewidentnej zgody.

Sorry koleś, masz pecha. Chyba, że wywalisz z szablonu moją grafikę.

PS2.

Wygląd cieszy oko, a cała strona przygotowana jest z myślą o wygodzie użytkownika

Wierz mi, nie cieszy....

Opublikowano

jak dla mnie ta strona to jeden wielki chaos nie polapalbym sie w niej i wgl jest za duza nwm kto wpadl na pomysl tak wielka strone i na dodatku jest bardzo brzydko sklejona szczerze za free bym nia pupy nie podtar takie jest moje zdanie na temat tej strony

Opublikowano

Moim zdaniem bardzo fajnie wyszła ta stronka tylko jeśli prawda że grafika poklejona to troszkę lipa. Zrobili byście swoją grafikę i tyle bo strona mi się podoba. A kolega UP zrobi lepszą ?? Chyba nie, a docenić pracę ciężko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...